Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillsammans upp till kamp!

 

 

Knyt dig fast som en tamp.

Tillsammans upp till kamp!



Skrålas högt från håll och kanter.

Kvinnor, män, gubbar och tanter.



Alla berörs vi av detta förbannade spel.

Och alltid är det invandrarnas fel.

 

 

 

Eller hur var det nu? 





Fri vers (Fri form) av Kape
Läst 451 gånger
Publicerad 2012-11-14 20:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kape
Kape