Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakom stängda dörrar

Bakom stängda dörrar
Ibland känner jag mig utanför verkligheten
Även om jag har sällskap
kan jag känna ensamheten och ångesten
komma krypandes
Speciellt hittar den smygandes och trippande på tå
alltid dörren på glänt


Bakom stängda dörrar
Ingen vet vad som händer

Bakom stängda dörrar
Tårar som faller
på det ända som tröstar på sitt sätt
En varm svart päls mot kinden min
Just i dag faller skuggan tillbaka

Bakom stängda dörrar
Lever även jag ett liv




Fri vers av Carola Viola Hedelius VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-11-18 00:55



Bookmark and Share


  Robert Jonsson VIP
Djur är fantastiska, på många sätt bättre än människor
hoppas ditt rum bakom stängda dörrar behandlar dig väl idag / natt
2012-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Carola Viola Hedelius
Carola Viola Hedelius VIP