Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Va det mitt fel"?

 

Sårad och ledsen
förstår inte varför.
Du undrar:
"va det mitt fel"?
Instängda känslor
rör dej i mörkret.
Du skriker:
"jag vill inte mer"!
Vaknar ur drömmen,
svetten den rinner.
Minnen 
förtränger du bort.
Vill bara glömma
förnedrande händer
som öppnade
dörr´n till din port.
Liten och rädd,
törs inte berätta.
Du tänker:
"jag klarar mej nog".
Du kom inte undan,
nätterna många,
den
som barndomen tog.

Än bär du masken
som skyddar ditt inre,
trots att
åren har gått.
Ingen får veta,
komma dej nära.
Kärleken,
den slår du bort.
Fast innerst inne
så tror du och hoppas,
det finns nån 
som ser vem du är.
Som ser genom skalet,
som helar ditt inre.
Som älskar
och håller dej kär.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av ResenärGenomLivet VIP
Läst 328 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2012-11-19 07:44



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Jobbigt att läsa...din text berör på djupet... det värsta ett barn kan råka ut för...jag fattar inte ..hur någon vuxen kan göra så mot ett barn.. borde man inte kolla upp alla föräldrar och vuxna ..mäta med instrument ge medicin till dem som behöver hormonsprutor så att de blir mänskliga...... ?
2012-11-22

  Ljusletaren
Berör!
Mycket bra ordat/kram
2012-11-22

  S.A.I. Steve Lando VIP
känslobärandes med bravur
2012-11-22

  anits VIP
Mycket starkt och berörande skaldat
2012-11-21

  Lars Hedlin
En djuphet som ger en ljushet trots det jobbiga inom......
2012-11-20

  ULJO
Berörande läsning
2012-11-19

    ej medlem längre
Starka svåra känslor kläs i ord av din mjuka hand.
2012-11-19

  Rise Little One
din text väcker starka känslor.
2012-11-19

  Maj-Lis VIP
Den berörde mej
2012-11-19

  Bibbi VIP
Berör starkt.
2012-11-19

  SatansSon VIP
Otäcka händelser verkar skë i din deikt. bra om detta.
2012-11-19

    ej medlem längre
berörande rader som skär ända in ...
2012-11-19

    ej medlem längre
Din käresta å Jesus! Verkligt!
2012-11-19

  Osvalds_Dotter VIP
Djup text som berör
2012-11-19

  Angel of love
Berör mig och gör mig ledsen! Känner smärtan i själen!
2012-11-19
  > Nästa text
< Föregående

ResenärGenomLivet
ResenärGenomLivet VIP