Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

adaptiv självreglering

 

likt en tesked radioaktiv strålning
eller en gnutta tsunami
eller likt en mängd oöverskådbara revolutioner
händer det att alla ljud möts på ett och samma ställe
hemma hos mig

det händer att någon då frågar varför
och jag brukar säga att det är så
för att stenarna
och luften
och våra gudar är arga
eftersom vi faktiskt aldrig evolverar
eller för att vi alltid tar vår tid för given

då undrar denne någon vad vi kan göra
för att få detta brus att sluta

och då händer det att jag rycker på axlarna




















Prosa av alfa VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-19 12:57



Bookmark and Share


  Bengt H VIP
Hu det var ett nytt perspektiv! Vissa dikter vänder upp och ner på allt.
2012-11-19
  > Nästa text
< Föregående

alfa
alfa VIP

Mina favoriter
brus
Lupus
är det hos norén