Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dags att rensa?

Talar med mig själv, fikar med mina kloner! Bjuder min dubbelgångare att dansa till interna toner!

Jag och mina gelikar spelar verbal squash med mig som domare men helt utan regelverk! Kraniumet mitt är skådeplatsen och jag lider av mental träningsvärk!

J...a mycket spring, slag och hårda ord! Önskar mig ibland sällskap som förstod!

Själv är bäste dräng, som domare betraktat är jag sträng! Bryter jag mot mina regler ger jag mig själv fett med däng!

Dags att rensa...




Bunden vers (Rim) av deNeergaard
Läst 207 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-19 16:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

deNeergaard
deNeergaard