Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett stort svart hål

Alla som fått mitt hjärta att brist
skulle jag kunna räkna
upp på en långlång lista

När jag tänker tillbaka
hjärtat det brinner
och tåren den rinner

Vill inte gång på gång
påminnas om alla hemska
gånger något skett utan
att jag varit beredd

Egentligen borde alla
korkade idioter nämnas
men jag ser ingen
mening med att hämnas

De sägs att tiden läker
alla sår men hur fan
ska man kunna laga
ett stort svart hål?

Men kniven kvar i mitt
hjärta försöker jag finna
ett svar

Men hur fan ska jag
hinna innan tiden är ute?

Tiden rinner ut som ett
spår i sanden du får lova
att hålla mig hårt i handen!!




Fri vers (Fri form) av DenRiktigaInsidan!
Läst 167 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-11-21 02:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Igenkännande.
Du skriver så fint (=
2012-11-24

  Federico Romano
Bra skrivet, bilden är lite deja vú för mig..
2012-11-21

    ej medlem längre
Starkt skaldat.


2012-11-21
  > Nästa text
< Föregående

DenRiktigaInsidan!
DenRiktigaInsidan!