Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild av Karl-Bo Lundstedt poeter.se till min födelsedag på facebook.


En verklig konstnärssjäl


Oändligt glad blev jag

som så många gånger

förr då Dina konstverk

dimper ner i min ägo


Dina texter

till dina bilder

är den bästa tänkbara

predikan till nutidsmänniskan


Önskar Dig en bredare plattform

att nå ut än Du hitintills haft

och önskar Dig i detta

Guds rikaste välsignelse


"Låt inte denna lagbok vara skild från Din mun. Tänk på den dag och natt, så att Du i alla avseenden håller det som är skrivet i den och gör efter det. Ty då skall Dina vägar vara lyckosamma, och då skall Du ha framgång. Se jag har befallt Dig att vara frimodig och oförfärad. Så var nu inte förskräckt eller försagd. Ty Herren, Din Gud, är med dig i allt vad Du företager dig!" Josua 1:8,9


Läs också 2 Mosebok 31:1-11

I Gamla Testamentet tog man vara på konstnärssjälar.




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 478 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2012-11-22 14:14



Bookmark and Share


  M.A.J.R
Grattis Bibbi fint fint.
2012-11-26

  Eaglemountains VIP
Grattis igen, Bibbi och tack för denna fina text!
2012-11-24

  anits VIP
Grattis Bibbi i efterskott, vilken underbar bild
2012-11-24

    maija tuori


Grattis Bibbi! Härligt bild och text 1
2012-11-23

  Ljusletaren
Wow vilket fint foto!
Grattis till din dag även om det är i efterskott/kram
2012-11-23

  Eva Langrath VIP
En fin text till en vän och ett stort Grattis på din dag.
2012-11-22

  Annie b'larsson VIP
Att man ska vara frimodig och oförfärad - och inte förskräckt och försagd, det kan vara bra att få höra emellanåt - för livet är ju ganska hemskt ibland. Livet kräver mod...oh, yes...

Grattis Bibbi, till din födelsedag!
2012-11-22

  ResenärGenomLivet VIP
Grattis än en gång och var välsignad...
2012-11-22

  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Fint..:) och Grattis på din födelsedag kära Bibbi!
2012-11-22

    ej medlem längre
Härligt när tron skapar mening å tjänanade i konsten....Birre
2012-11-22

  Chawa VIP
Hedrande till både din vän och till oss konstnärssjälar!
2012-11-22

    ej medlem längre
fint gensvar till konstnären. oavsett vad bilder föreställer så är det underbart att få något personligt skapat.
2012-11-22

    ej medlem längre
... inte i min smak, skulle där stå.

Tack och ha det fint.
2012-11-22

    ej medlem längre
Tänkte vara lite lustig och säga:

- Är det inte dags att ta bort krucifixen, eller rättare sagt, ta bort Jesus från korset och avbilda honom som en zombie med tanke på återuppståndelsen.

Bilden var väl en i min smak men färgglad var den och bara det är en bonus.
2012-11-22

  Ninananonia VIP
Fina tankar... när fyllde du igår idag eller när?
2012-11-22

  aol
verkligen så fint skriftat till din vän, gillar honom,
2012-11-22

    ej medlem längre
så fint...
2012-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP