Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inneboende hat

som jag hoppas att du pratar skit om mig när jag flyttat, jag vill att du ska minnas mig som en lat bitch som inte tillförde något överhuvudtaget till ditt liv eller hushåll, jag vill att du ska oroas av att elkostnaderna inte går ner för att det var du som använde så mycket, helvete, jag ska lämna min dator på dygnet runt nu den sista månaden innan jag flyttar, glöm att jag stänger av grenkontakten som jag brukar, och jag tänker inte dricka en droppe av den surnande mjölken i kylen som du köper oavsett om den dricks upp eller inte, två personer behöver inte 10,5 liter mjölk vid ett givet tillfälle, fan ta dig och ditt känn dig som hemma, tag vad du vill i skåpen när du sen gömmer saker som jag använt en gång, glöm att jag ska städa mitt rum när du höjer hyran för att du har städat även om du aldrig bad mig att göra det, varsågod, fortsätt äta potatis dag in och dag ut, jag förstår verkligen inte varför din före detta inneboende står ut att umgås med dig fortfarande, jag tyckte synd om dig innan, men efter allt det här hatet bakom en outbildad och förvirrad fasad så är jag bara så. jävla. trött.

p. s. jag hade tänkt ge dig en orkidé i julklapp/utflyttningspresent, men den kan du också glömma

och fuck ditt vi kan vara som mor och dotter bullshit, du är gammal nog att vara min mormor eller farmor

men gud vad glad jag är att du inte är det




Fri vers av eliza
Läst 263 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-25 17:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

eliza