Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig.

 

Jag vet att du vill.

Men.

 

Aldrig får du salta
såren du skapade.


ALDRIG!


 

 

 




Fri vers (Fri form) av Kape
Läst 501 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-27 20:29



Bookmark and Share


  Onders
bra.
kanske: "rev upp" istället för "skapade"?
2012-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Kape
Kape