Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och det naglar framtiden.

 

 

 

 

Smutsiga naglar skrapar ryggar på skuggor
skurna ur ett liv.

Skrapar, skaver, skalar.

Vi är bara skuggor av det vi en gång var.
Och det naglar framtiden.




Fri vers (Fri form) av Kape
Läst 350 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-29 20:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Något i din text skrapar bort skuggor på min rygg,så skall poesi funka tycker jag!
2012-12-15

    ej medlem längre
Starka ord...föder starka känslor att läsa.
2012-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Kape
Kape