Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är ett mästerverk.

Jag är ett mästerverk
med brutna vanor och trasiga skor
en solig morgon i december med brist på versaler
och
ett överflöd av begagnade kavajer.

Ett utropstecken för mycket
i en mening där ord inte betyder ett piss
där glädjerus luktar ångest
samtidigt
som livet tappat fokus på vad som faktiskt behövs.

Jag är ett mästerverk
med stolthet som drar över förstånd
med ord som lutar åt vänster
och
inte som betyder något i det stora hela

Du är ett mästerverk
för du är allt jag inte är.




Fri vers (Fri form) av Emelie Skoog
Läst 265 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-12-02 14:27



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Vilken rafflande stil, verkligen mästerligt!
2014-09-16

  Doptera
fantastiskt! oj sån talang du har!
2012-12-02

  Larz Gustafsson VIP
Vem är mästaren bakom verket?
2012-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Emelie Skoog
Emelie Skoog

Mina favoriter
Kyssars bal