Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andromeda

Du kommer utan vapen

Äskar tystnad, hyssjar
sticker ett finger in genom huden
Älskar lystnad, lyssnar
sökandet ersätter ljuden

Vrid dig in, vrid ur dig
viska genom tunga sjok av natt
Du vrids ut och in och blir mig
äntligen är jag ersatt

Kött betyder ingenting
det fogas samman, det rivs itu
Du är allting runtomkring
Det värker utanför mig nu




Fri vers av MMo
Läst 303 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-12-14 09:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jättebra
2012-12-27

  Katasterismi
sprar som bokmärke, skriver en kommentar, tänker på applåder men applåder försvinner, är bara tillfälliga enstaka ljud.


detta är den enda viktiga Strävan. kort lätt sammanfattat.
2012-12-14

  objekt3
Skitbra! Aprove ;)
2012-12-14
  > Nästa text
< Föregående

MMo
MMo