Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur djupen ropar jag till Dig, Herre. Herre, hör min röst, låt Dina öron lyssna till mina böners ljud. Inspiration från Psaltaren


Ur djupen ropar jag till Dig.


Ur djupen ropar jag till Dig,

Herre, hör min röst,

låt Dina öron lyssna till

mina böners ljud.


Om Du, Herre,

vill tillräkna

missgärningar, Herre

vem kan då bestå?


Dock, hos Dig

är ju förlåtelse,

för att man

må frukta Dig.


Jag väntar efter Herren,

min själ väntar,

och jag hoppas

på Hans Ord.


Min själ väntar efter Herren

mer än väktarna efter morgonen,

ja, mer än väktarna

efter morgonen.


Hoppas på Herren, Israel,

ty hos Herren är nåd,

och mycken förlossning

är hos Honom.


Och Han skall

förlossa Israel

från alla dess

missgärningar.




Fri vers av Bibbi VIP
Läst 376 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-12-18 14:38



Bookmark and Share


  Den lilla sjöljungfrun
Underbar tillit och tro.
2012-12-20

    maija tuori

Tack <3
2012-12-19

  anits VIP
Tycker mycket om denna,din
tro är stark..........
2012-12-19

  Stefan Albrektsson
Ord fyllda av bön, tillit, förtröstan och hopp. Tack Bibbi!
2012-12-19

  Eva Langrath VIP
Tack för att du delar din bön
2012-12-18

    ej medlem längre
Det skulle födas en man....
2012-12-18

  walborg
Tack Bibbi
2012-12-18

  Ljusletaren
Gillar din sanna tro *tryggheten"
/kram
2012-12-18

    ej medlem längre
gillar denna....
2012-12-18

  La Magnólia VIP

Tack för ditt fina citat som ger oss så mycket!
2012-12-18

  ResenärGenomLivet VIP
Vem skulle vi annars gå till...
2012-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP