Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bild: lili samuelsson


recnac


ligger här och minns en tumör jag hade
eller två, kanske tre, fem gör en hel hög
det kött som planlöst landade i papperskorgar
efter separerade operationer
med avgångshallar, minnesbortfall
och ärr sydda för hand av en kirurg




Övriga genrer av Lili Samuelsson VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-01-06 21:19



Bookmark and Share


  Rachel Roth
stark!befriande grepp
2013-01-07

  LenaJohansson VIP
galghumor i sjukbädden
2013-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Lili Samuelsson
Lili Samuelsson VIP