Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Angenämt. Välkommen. Jag hatar dig.

Hjärtat hostar blod
bröstet vrider sig i plågor
känslorna stänger av sig
och
stunden går alldeles för fort

böckerna skriker
med hjärnan har checkat ut
NOLLA
IDIOT
PUCKO
rösterna ekar
bokstavskombinationen skrattar

tji fick du, skriker de icke existerande signalämnena
uppsatsen ler
mina papers raderas från min dator

självömkan kommer på besök
hälsar på min ADHD

Angenämt.
välkommen.

jag har misslyckats igen
mina fyra bokstäver skrattar

angenämt
jag hatar dig.




Fri vers (Fri form) av Emelie Skoog
Läst 268 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-09 18:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emelie Skoog
Emelie Skoog

Mina favoriter
Kyssars bal