Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nejd

 

[stannar där vidden breder över det rosa, där natten aldrig tar vid annat än som en smekning över kindbenet]

i det omåttliga gräver naglar
strör salt och hånler

stänger mig ute
stänger mig inne
slänger det måttligas milda

[tar över mina ögons skrattrynkor och den fina linjen i mungipan]

det onda går över. jag vet det nu.




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-01-19 10:38



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Hoppfullt trots allt...
2013-01-19

  Stefan Albrektsson
Lysande skrivet Kerstin! Du fick till en väldigt fin klang och melodi i den tredje strofen.
2013-01-19
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP