Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att ta sig en lov kring markerna gör jag ofta och det är just det en lov betyder, en promenad :)


en Lov har sin stig

 

 

 

Livet väljer solmån till knoppning 

hasta inte låt pirrbena hejda sig

 

Än vilar kallvindar runt frusennäbbar, skarsnön

talar var vandrares visa

att låta rötter vindla sig

att vänta

 

är i sig sin egen lisa.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-01-19 18:40



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
så underbart vackert

det är en fröjd att andas dina ordsmycken
2013-01-19

  ULJO
Du är poet ut i fingerspetsarna
2013-01-19

    jaybird
ordkonst som kittlar härligt
2013-01-19

    ej medlem längre
Ja, hur överlever fåglarna?
2013-01-19

    Max Poisé
Tack Y för demna. Den gav!!
2013-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP