Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordlös


Fråga inte
jag vill ingenting säga

luften emellan oss
blir svår att
andas
med alla ord
som finns emellan




Fri vers av Anoo Niskanen VIP
Läst 406 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2013-01-21 09:58



Bookmark and Share


  Nina.H
Återigen vacker skön poesi du bjuder på
2013-02-01

  Minkki VIP
Uff... ordbarriärer... bra skriver du!
2013-01-25

    ej medlem längre
mycket sagt i få ord som berör ...
2013-01-21

  Linda CH VIP
Fint fångat!
2013-01-21

  Rise Little One
Starkt berörande text.
2013-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Anoo Niskanen
Anoo Niskanen VIP

Mina favoriter
de ryms i tystnaden
Rotlös