Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
24-01-2013 Torsdag. Vart 50:e år utlyser Gud ett jubelår.


Mitt Jubelår

Solen böjer sitt öra till mig
och värmer sakta mina anletsdrag.
Ja, den häver sitt klara sken
mitt in i mina dunkla rum.

Mitt livs nederlag tynar bort
av återuppväckande segertoner
från årets nya fotonregn.

Nu börjar jublets år
med förtätnande fakta och sammanträffanden,

och jag får leva mitt ibland det
för att göra det omöjliga förväntat
och verkligt.

Ja, nu börjar mitt jubelår!
Precis när livet börjar på nytt.




Fri vers av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 853 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-25 08:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP