Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jo, det finns barfota steg.

 

 

Jag har samlat mina månstenar 

som de föll denna natt

med stjärstoft och önskningar

men i denna skatt

finns ett stråk av allvar

något att fundera på

om månen om natten aldrig lyste

hur skulle vi se då?

vad skulle jag samla så?

 




Fri vers av Yrre VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-25 23:42



Bookmark and Share


  ULJO
Tänkvärt
2013-01-28

  Lena Själsöga Keijser
månstenen
öppnar ansiktsvyer

i tacksamhetsljusvärme
2013-01-26

  catharina.jerbo VIP
om inget drömstoft fanns... vacker fundering du funderar!
2013-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP