Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till en flicka

Var varsam lilla flicka
Snart kommer
Den stora dagen
Då alla får ut
Det bästa
Som nånsin fåtts
Av tillvaron


Jag tror på dig
Du är stark som is
Samtidigt skör
Som porslin

Jag är övertygad om
Att allt löser sig
För dig
I ett trollslag
Du är magisk




Fri vers (Fri form) av SatansSon VIP
Läst 413 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-01-26 05:28



Bookmark and Share


    Bellissima
Hoppfullt, kärleksfullt och vackert ömsint!
2013-02-01

  Federico Romano
Den tyckte jag var ball..
2013-01-26

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
så härligt berörande, ömsint och vacker
2013-01-26

  ResenärGenomLivet VIP
En fin önskan...
2013-01-26

  Nanna X
vacker och förhoppningsfull dikt!
2013-01-26

  Magica VIP
Så fint! :)
2013-01-26
  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP