Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig glömma denna dag

Jag måste skriva ner
om denna viktiga dag
då många befriades
var döende, svag
flera fick bäras
ur lägren på bår
men glada att leva
fälldes mången tår!
FÖRINTELSEN, ett minne
av vad som har skett
så djävulskt hemskt!
har många filmer sett
så idag vill jag minnas
och sända min bön,
vet att ni nu vilar
i ljus på ängar grön







mare





Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-01-27 18:39



Bookmark and Share


  ULJO
En skamfläck i historien
2013-02-01

  Bibbi VIP
Nej, "aldrig glömma denna dag"!
2013-01-28

  Lejonhjärtas poesi
Aldrig någonsin glömma aldrig återupprepa och ändå gör människan gång på gång sina misstag. Därför aldrig glömma och inte heller sluta drömma om en bättre värld. Jag vill tro att flertalet människor är goda och vill göra gott för medmänniskan.

2013-01-27

  Larz Gustafsson VIP
Titta i kväll på Kunskapskanalen 21:00. Om folkmordet på romer.
Porajmos.
2013-01-27
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP