Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tydlig?

Jag vill inte ha något med dig att göra, du luktar likt något en necrofil vill förföra! Ditt kroppsspråk liknar en pissigt monterad tupilak! Rör dig och tidigare nämnd friare skulle bli bra spak!

För din kroppsodör finns inga ord...

Hypokondri eller inbillningssjuka, nosomani skulle bli min diagnos efter att en läkare hört mina ursäkter! Mina verbala ninjarullningar har inga gränser, ventilerar mitt kranium för nya upptäckter!

Lögner är kanske ett bättre ord!

Du har ett utseende som en portugisisk bondtölp i en nyinspelning av Sista färden! Inget skulle få mig på andra tankar, inte ens ögonbindel eller att du var den sista i världen!

Tydligt nog?




Bunden vers (Rim) av deNeergaard
Läst 181 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-29 16:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

deNeergaard
deNeergaard