Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nödgad

 

går genom orustad, mjukad
ska förlösa mellan revben
längs underarmens hull

låter munnar
låter öron
låter ögon
låter

dömer inte
annans rygg i rad där droppar
låter rinnas längs

stillar i, lägger tillit
omfamnar resan
[labyrinten bleknar där frihet
strömmar i den krigare länge gömd]

låter låter låter

tiden kröker genom lungor
och du är ljus

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-01-29 21:14



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Ja, det är kvinnligt ! Det är mjukt och förödande tillåtande. Det är ett mjukt tvång/ett måste/inget alternativ till att tro på ljuset...måste är ofta ett hårt ord men måste öppna sig och låta resan ha sin gång...TROTS alla personliga brister. Där finns ju också ett "du". Samtalet ? Umgänget ?
2013-01-30

    ej medlem längre
Sjunker in i dina ord och bara njuter rytmen och ljuset.
2013-01-29

  catharina.jerbo VIP
en konsonanttext! en vacker och rytmisk sådan. tack!
2013-01-29

  Fredrik P. VIP
Innehåll och form i skön harmoni.
Bra!
2013-01-29
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP