Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt hjärta

Mitt hjärta slår för den svage
mitt hjärta vill hjälpa till
Mitt hjärta ömmar för sjuka
mitt hjärta, så mycket vill
Mitt hjärta bär massa kärlek
mitt hjärta vill gärna ge
Mitt hjärta älskar att glädja
mitt hjärta gillar att le*







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 397 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-05-12 00:21



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2013-05-17

  Angela Bohlin VIP
Vackert!
2013-05-17

  Rozsi.kovacs

så vackert vilket stort härligt hjärta
2013-05-12

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket fint...önskar att fler sa så...
2013-05-12

  HelenaW
Underbart, vi behöver fler som dig! Med hjärtat på rätta stället!
2013-05-12

    ej medlem längre
Ett gott hjärta ger många glädje.
2013-05-12

  Bibbi VIP
Psaltaren 41:2-4
2013-05-12

  Alva Johnsson VIP

Det är vackra tankar
som flyter ur Din penna.
2013-05-12

  Larz Gustafsson VIP
Du har en kallelse från Herren och Han har lagt ned gåvor i den.
Bibeln talar t ex om gåvan att utöva barmhärtighet och även om givandets gåva.
You ain' t livin' till you're givin'!
2013-05-12

  Angela Bohlin VIP
Mycket fint!
2013-05-12

  ULJO
Du har ett gott hjärta du
2013-05-12
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP