Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt/tidsfragment funnet från mycket längesedan.


... Önskebrist och syredrömmar?

För åh, som om vi alla inte skulle vilja
sväva ut ur oss själva,
stiga
mot kondenserad luft som blir till
de små vita molnen
i sommarväder.
Och åh, som om vi alla inte
bara, bara vill
andas med lungor som inte är våra egna, vara
utomkroppsliga
om så bara för sekunder
när världen trycker på
som bara den kan
alltid
sväva uppåt (och uppåt) för att se
alltet
ur helikopterperspektiv.




Fri vers av Infantil
Läst 263 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-02-05 19:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Infantil
Infantil