Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en text direkt ur märkligheten..


när bilderna länkas

 

jag letar bilder och sammanhang och röster från förr. eller nu. ja, det är mer från nu när jag tänker. jag ser ett foto i en dyr affär med en kvinna i en fåtölj endast iklädd trosor och kanske en slips eller ett snöre kring halsen, jag vet just nu inte vilket, men jag vet att hon håller en pistol ovanför sitt huvud och jag vill plötsligt hänga upp bilden i mitt rum. eller vill jag vara hon, eller hånas jag av mig själv för att jag aldrig kommer att kunna vara som hon. aldrig så självklart kunna halvligga så, blottat och ändå stolt. jag letar och finner, i mitt inre efter samhörighet och en känsla av att hitta. hem.




Prosa av kerstin skriver VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-02-06 20:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
jag läser att kretsa runt en idé om sig själv som en annan, --- om jag var hon, hade det varit bättre? --- prövar sig själv i den andras kostym --- ett svalt resonemang, avståndet är stort
2013-02-06

  Silverstripe
Bra! Med en skenbar enkelhet och ditt hantverks skicklighet målar du upp en händelse, en bild. Som känslan att se på en konstutställning, ge tavlorna tid, och så växer det fram länkar till den man är (eller kanske vill vara)
2013-02-06

  Yrre VIP
Förstår vad du menar!
2013-02-06
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP