Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I'm like the colours of the rainbow Red, white, gold and blue I'm changing all the time Its hard for me to cry so I do, what I do--Alesha Dixon


Färg


Jag gillar färg
På mitt hår
Mina kläder
Mina naglar
Mina blommor
Färg gör mig glad
Jag vågar gå runt med röd läppstift
Röd hår
Röda naglar
Grön tröja
Blåa strumpor med orange prickar
Och rosa skor
Regnbåge är vacker
Barnens färglada målningar
Blommor i vasen
Färg på dina ögon
Färg på dina känslor
Jag målar på
Då känns allt lite roligare...




Fri vers (Fri form) av Destino
Läst 192 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-02-07 23:07



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
VAckra fina färger i regnbågens spektrum
2013-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Destino
Destino