Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Limerick som slår (?)

 

Sadisten med grymmaste trix

mötte självplågar´n. Tänk vilken mix!

Masochisten skrek "SLÅ!

SLÅ MIG GUL! SLÅ MIG BLÅ!"

men sadisten, han njöt och sa: "Nnnix"!




Bunden vers (Limerick) av Pulsatilla
Läst 643 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-02-21 12:54



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Du är ju göööörbra på detta!!!!Suveränt
2006-02-22

  DanSan
Oh va underbart! Mera mera, Nej! Jo mera mera Ja!!!
Hahaha och piskan den viner, i den bleka månens sken!!!
Kram Dan
2006-02-21

  prinscess VIP
den här var lte grym...
du är ju duktig
2006-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Pulsatilla
Pulsatilla