Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till någon

Du, någon, har krypit in i min själ

som jag har skyddat

du, någon, har nästlat in dig i mitt hjärta

som jag har skyddat

du, någon,  har tagit ett kliv rakt in i mitt liv

ett liv jag har skyddat

ett liv jag har lärt mig att vara ensam

på grund av att jag har skyddat det

det liv du nu har invaderat

 

och jag öppnar min famn

välkomnar dig till mitt innersta

 




Fri vers av ia VIP
Läst 381 gånger
Publicerad 2006-02-21 18:05



Bookmark and Share


  Niklas Gladh
Vackert! :)
Någon känner sig välkommen!
2006-02-21
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP