Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Von


Mellan penseldragen - ett kärleksporträtt

Skymning
och synen av dig
skuggorna
som målar din vackra kropp
och jag känner kärleken
mellan penseldragen
tänker att
det finns ett före och ett efter
dig,
att jag inte kan leva utan
det som jag en gång inte visste fanns,
när du vänder dig om i skymningsljuset
och med djupleende ögon
talar om för mig
att jag aldrig behöver göra det





Fri vers av Missi VIP
Läst 363 gånger
Publicerad 2013-02-18 18:21



Bookmark and Share


  sommarmoln
Vackert målat med ord...:)
2013-07-11

  Ola Rydberg
Bra med djup i sig
2013-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon