Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sång, lyssna....


därför sjunger jag


Du som ser mig
Ser på mig
Du som ser på mig

Du älskar mig
Du är hos mig
Du vill att jag ska sjunga för dig

Därför därför sjunger jag
Sjunger jag för dig

För dig som älskar mig
Och som är hos mig
Och som vill att jag ska sjunga för dig




Fri vers (Fri form) av rebecca d
Läst 477 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-02-20 19:45



Bookmark and Share


  aol
så vackert vännen,
2014-03-04

  Bibbi VIP
Ljuvligt vacker hyllning.
2013-02-20
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d