Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fakiren i Turbanien -Limerick

Så var det fakiren i Turbanien
som kunde festa som bara den
han tog en siesta
så han kunde festa
natten lång innan han somna igen




Bunden vers (Limerick) av Missi VIP
Läst 467 gånger
Publicerad 2006-02-22 09:52



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Snacka om fest!!!!!Jo du....den va bra
2006-02-22

  * Ammi *
jag kan inte så mkt om limerickar men av det jag läst mig till så ser den här bra ut och orden var kluriga och roliga
2006-02-22

  DanSan
Bra vandrat i limerick - vrickandet
MVH Dan Cederholm
2006-02-22

  rebecca d VIP
se där en limerick...bra!
2006-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon