Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Demokratin och yttrandefriheten är hotad. Men har vi någonsin haft den..


Våga stå modig, och stark!

Platta till dem som pannkakor ;)
låt dem inte få någon kontroll över dig,
utan lägg in din starka växel, och kör på
tro på din inre styrka, och vision om en bättre tid
för det politikerna babblar om
leder inte till något bra, utan bara till "större problem"
våga höja din röst, våga stå modig och orädd
våga gå emot politikernas "tomma innehållslösa prat"
dom kör ju över svenska folket..
fast vi har s.k DEMOKRATI och YTTRANDEFRIHET!
Politiker bara älskar när vi är tysta och fogliga
dom vill behandla oss som: PUPPET ON A STRING!









mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 400 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-06-29 10:33



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Amen!
2013-07-03

  Rozsi.kovacs

helt rätt hela värld färden rasar det kan till o med blinda o döva se..
upp till kamp för att slippa mera tramp
2013-07-01

    ej medlem längre
Härligt upprop med den där glöden som så ofta saknas-kanontext tycker jag!
2013-06-30

  Larz Gustafsson VIP
Finns det kristen rasism?
Finns det kristna bankrånare?
Kristna prostituerade?
Eller seriemördare?
2013-06-29

  Nina.H
Tyvärr är det ju så.. sen finns
det inga politiker som talar
sanning.. det är nog det största
problemet..
2013-06-29

    ej medlem längre
Någon riktig yttrandefrihet har vi inte,vi är så hjärntvättade att tiga så vi vågar ju bara säga det som är godkänt, knappt vi vågar tänka självständigt.
2013-06-29

  Larz Gustafsson VIP
Jag går emot politik.
Många anser att jag inte har rätt att göra det.
Dessa människor kan äta mina strumpor. Med bostongurka.
2013-06-29
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP