Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Chans

vi sa att detta skulle vara vår chans
att all trängsel aldrig
skulle
störa våra steg.

luften skriker om ambitioner
lukten påminner
om
nervositeten som vi både bär som bagage.

framtidsro och drömmar om morgondagen
är en del av andetagen
som
vi glömmer att vi tar.

detta blev vår chans
detta var vår sista chans

och Kent dånar om de enkla orden
som gav oss chansen
men att allt är för sent.

du skrattar åt min ångest
jag skrattar åt din lättja
vi skrattar åt chansen

och

hos
oss bor ingen ångest

hos
oss bor inga tvivel

vi har ingen koll på tiden
eller
hur många andetag vi har hoppat över
vi räknar varken kvadratmeter eller sekunder
men vi har gett oss chansen

men det kan vara för sent.




Fri vers (Fri form) av Emelie Skoog
Läst 263 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-02-26 22:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emelie Skoog
Emelie Skoog

Mina favoriter
Kyssars bal