Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alldeles magiskt.


Det vackra Landet

Ett så vackert land
alldeles magiskt.
Magiskt av kärlek
och ro.

Ett så vackert land
med underbara hav.
Hav som glittrar
av himmelens färg.

Ett så vackert land
med otroligt höga berg.
Berg som symboliserar
tro och liv.

Ett så vackert land
men underbart folk.
Folk som hälsar och bjuder
på allt de har.

Ett så vackert land
där föddes jag.
Libanon,ett Paradis
så vackert.




Övriga genrer av Manal
Läst 296 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2004-08-12 16:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal