Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Variant av känd diktmelodi...


Plastiklyrik

  

 

Strålkastarn lyser på Elsas stjärt

Vit inför TV-publiken.

Snart ska dess storlek förkrympa tvärt

här på Plastikkliniken.

Läkaren lyfter sitt vassa rör,

långt in i Elsas lekamen kör.

Fettet sugs ut ur baken.

TUR att hon inte är vaken.

 

Sverre, han tycker sin televink
är på tok alltför fjuttig.

En centimeter, en liten spink.

Även med stånd är den skruttig.

Snart ska den få imponerande form.

Kvinnor ska svimma, för den blir enorm.

Tänk vilken underbar lycka

när han sen in den ska trycka.

 

 

Anna undslipper sig ett snyft.

Hon ser ut ju som ett russin.

Åh vad hon längtat att få sig ett lyft.

Nu ska hon göra ett dussin.

Läkarn har lovat, vad han är snäll,

att när han använt sin skalpell

allt hennes skinn han ska spara,

för hon vill ta det tillvara.

 

 

Lena talar med darrig röst.

Hon har betalt millioner

Snart ska hon få ett par nya bröst

Stora som vattenmeloner.

Passar så på och tittar ner,

en sista gång sina fötter ser.

Snart är ett minne blott dagen

hon kunde ligga på magen.

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Pulsatilla
Läst 729 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-02-22 22:19



Bookmark and Share


  fågel grå
He, he, hee..
2008-10-06

  Madjori
*ASG*...*ASG*...*ASG*...hur tror du jag ska kunna sova nu...Helt suverän...Åhh...tror jag snart får skrattkramp...Kram
2006-10-01

  JMR
Hehe....tack så mycket! Härlig ironi och såååå dagsaktuell. Gillade varje rad.
2006-02-23

    Cajsa
Mycket bra skrivet min vän! Värt en femma+++++!
2006-02-23

  DanSan
Hahaha Nu är du på hugget!!!
Bra snubblat bland raderna!!!
Känn kraften ObiVan Kicki!
hehehe Kram Dan
2006-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Pulsatilla
Pulsatilla