Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dag 361 1997

jag blir galen snart
det ska bli skönt
då flyger jag till väders
och dreglar när jag skrattar
och galningar skrattar jämt
det vet ju alla
så till slut blir min dregelpöl
så stor att det alltid regnar
på jorden, på träden, på dig och på alla
och det blir profeternas översvämning
som dränker världen och
alla bara dör till dregelsång
för Noak var inte beredd den här gången
HAHAHA skrattar jag
och dreglar lite till
Lyckligt slut för mig
åt helvete med resten




Fri vers av Zam
Läst 317 gånger
Publicerad 2004-08-12 19:07



Bookmark and Share


  Pojken i Svart
speciell text som uppskattas mycket av mig!
2004-08-12

    Göte Holmlund
och dreglar..
2004-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Zam
Zam