Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(snart snart snart)

du är övergiven
substanslös
brustna drömmar
döende
sluta andas!!!

men jag
så vackert galen
låt mig få leva....




Fri vers av Zam
Läst 413 gånger
Publicerad 2004-08-12 19:12



Bookmark and Share


  Sara Hedgren
tankvärd.... bra skrivet!
2004-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Zam
Zam