Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Reelt.

 

Lump och krossade socklar

små bitar av liv

Och silvertejp.

Och Karlssons klister.

 

 

 




Fri vers av Yrre VIP
Läst 343 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-08 23:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Humor höjer
till höjder
härligt!
2013-03-17

  catharina.jerbo VIP
int vet jag om alla p o / så ska va där men det som står innanför är reelt rejält o bra!
2013-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP