Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egen bild


Som sockerdricka!

 

Bara tanken på Dej
får det att pirra
i kroppen på mej,
som sockerdricka!
Vetskapen om
att Du alltid finns där
och alltid kommer
att finnas för mej,
ger mej ett lugn
utöver det vanliga.
Att Du tror på mej
och uppmuntrar mej,
får mej att lyckas
med det omöjliga.
Att alltid ha Ditt stöd
och Din kärlek
gör att jag inte behöver
oroa mej för i morgon.
Som ett litet barn
får jag vila tryggt
i Dina händer!

 

 

 




Fri vers av ResenärGenomLivet VIP
Läst 391 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2013-03-14 07:53



Bookmark and Share


  Lynx63 VIP
Så bubblande härligt :=)
2013-03-24

  anits VIP
En mycket fin och kärleksfull dikt
om Han som alltid finns och ger
trygghet
2013-03-20

    Birgersdotter VIP
Kärlek
2013-03-19

  Tino
stark tro och kärlek
2013-03-17

  Olof Lagerhorn VIP
Öm och vacker text om tillit och tilltro. Till "Gud", skulle jag tro? Något jag som ateist har den största respekt för. Dock: att inte reservationslöst lita på någon annan; att oroa sig för morgondagen, och att möta andras händer med ett vuxet handslag tror jag är vad som har fört mänskligheten framåt.
2013-03-16

  walborg
Varma sköna ord
2013-03-16

    ej medlem längre
Bubblande underbar kärlek..
2013-03-16

  ULJO
Fin kärleksdikt
2013-03-16

  Ole Sunnerfjell
Ja, underbart att tillsammans fokusera på att utnyttja livets möjligheter den korta tid vi har och slippa negativ energi
2013-03-15

    ej medlem längre
Oerhört bra om kärleksfullhet - borde vara skrivet i sten!
2013-03-15

  Siggesdotter
En underbar text om tillit och trygghet - Applåd!
2013-03-14

    ej medlem längre
En vacker text om vackra känslor av trygg kärlek.
2013-03-14

  Marianne Räf
Så skönt med ömsesidig
tillit.
2013-03-14

  Palett
En stark förtröstan lyser ur dina rader, fin text !
2013-03-14

    ej medlem längre
Va fint!
2013-03-14

  Nina.H
Fint om kärlek
2013-03-14

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Så fridfullt och tryggt...
2013-03-14

  SatansSon VIP
du tycks ha en bra karl.
2013-03-14

    Ken Cassel
oroa mig för morgondagen hade låtit bättre
Men okej :))
Jättebra annars, vännen min

Kramar..
2013-03-14

  Stefan Albrektsson
Mycket fint bubblande - det där behöver vi dricka!
2013-03-14

  Bibbi VIP
Så fint att få ha det så.
2013-03-14

  Chawa VIP
Det kallar jag kärlek det! Bubblande fint!
2013-03-14

    ej medlem längre
Så lugnt och fridfullt det låter.
2013-03-14

    ej medlem längre
En utmärkt dikt - fylld med glädje! Applåd!
2013-03-14

  Lars Hedlin
Så varmt och fint! ,)
2013-03-14
  > Nästa text
< Föregående

ResenärGenomLivet
ResenärGenomLivet VIP