Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en text direkt ur märkligheten..


jag tänker hon heter Shola

 

vältrar mig i bäckens virvlar runt den sten som döljer sig precis under ytan, den som färgar ytan svartare och bänder ljuset. jag växer där elden sprakar och kvistar bryts av skogens vilda. jag rätar ryggen och skärper blicken, och även om den flackar till emellanåt så tror jag mig veta att du hittar mig i mina ögon. jag andas där det inte gick. jag sjunger där jag inte fick. jag lägger mitt ansikte i dina händer och vilar där. jag stannar




Prosa av kerstin skriver VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-03-15 18:07



Bookmark and Share


  Mona Nordkvist VIP
Jag gillar den här. Den drar i mig.
2013-03-23

  Annika Persson
förresten det finns mycket känt folk med namnet Shola
pianister, fotbollsspelare,
2013-03-20

  Annika Persson
fint skriven

Om Shola vore hennes namn

2013-03-20

    ej medlem längre
"du hittar mig i mina ögon.
jag andas där det inte gick.
jag sjunger där jag inte fick."
Suggestivt fina passager!
2013-03-19

  Lars Hedlin
Jätte bra skaldat!
2013-03-17

  Yrre VIP
och mellan älskar med och sista raden skulle ett komma smygit sig in men glömdes bort ;)
2013-03-15

  Yrre VIP
Berörande ord älskar med sista raden!
2013-03-15

  Stefan Albrektsson
Underbara avslutande fyra meningar. Fantastiska. Jag stannar också där. Vilar.
2013-03-15
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP