Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill ha det helt

Du stal
du stal mitt hjärta.
Du stal hjärtat
men jag sa inte så mycket.

Jag trodde
jag trodde att du ville
behålla mitt hjärta
Att mitt hjärta var något fint

Men nu
ska du lämna
tillbaka mitt hjärta
men du har krossat det

Visst vill jag ha hjärtat
men gärna helt.
Helt och fint
som när du tog det

Mitt hjärta
ska jag leva med resten av mitt liv
så det måste vara helt
för att kunna älska om på nytt




Övriga genrer av Manal
Läst 275 gånger
Publicerad 2004-08-13 02:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal