Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..


att dra vapen

 

det var länge sen jag drog vapen, det svärd ur slidan som lojt följt med längs sidan, längs med höften, i alla år. jag känner inte längre på det som förr. stryker sällan med handen längs skidan som jag gjorde förr. kanske har jag gett upp, kanske har jag kämpat min sista strid, kanske har jag lagt mig ner för väntan. i den väntan där gråten förvandlas till lust. lust att kämpa igen. frågan lägger sig som ett silverblad i munnen. är hon värd.




Prosa av kerstin skriver VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-03-25 18:35



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Alltid värd! bra text.
2013-03-26

  Federico Romano
Att göra en massaker eller göra som indianen som red mot Järnhästen beväpnad bara med ett spjut.. Visst fan vill man ge tillbaka ibland, alla har vi den känslan när vi upplever maktlösheten..
2013-03-26

    ej medlem längre
Ja, det frågar jag mig ofta också. Text som väcker tankar.
2013-03-25
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP