Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÖDETS MÄKTIGA ÅTRÅ





Känslans tågar fram
oavsett dina ideal

Lägger sig emellan
alla dina föreställningar
om ”hur det ska vara”

Moralen sviker dig
hur du än kämpar emot

Du sviktar ofrånkomligt
omtumlad av dina känslor
vilka du försöker
på alla sätt
att inte vilja kännas vid!

Dina ögon fejkar oskyldighet
men din dom mot dig själv
är stenhårt fördömande!

Ändå

Ändå spirar glädjen

Retfullt bejakande




Fri vers (Fri form) av Jack E. Gladh VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-03-25 21:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST