Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

insikt

En dag i våras
promenad vid Norr Mälarstrand
sol och gröngräs
på väg till arbetet

Stannade under bron
vid Thorildsplan
"Är detta vad jag vill
göra med mitt liv?"

Åka dit och tillbaka
Gå i oändliga korridorer
Vänta på besked
Vänta på ordning

Funderat sen dess
Allt tar lång tid

Idag gick jag hem
och nu får vi se

Frihet och möjlighet




Fri vers (Fri form) av Ewa Åkerlind
Läst 269 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-03-27 20:55



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Ny väg
2013-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Ewa Åkerlind
Ewa Åkerlind