Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar av is

 

Himlens tårar fryser till is

denna långfredagskväll.

Var finns någon

som bryr sej om offret

som gavs för så länge sen.

Världens mörker och kyla

bryr sej inte om det 

vi egentligen skulle minnas.

Den tar emot helgens ledighet

utan att tacka,

utan att tänka,

utan att minnas.

 

 

 

 

 

Därför gråter himlen tårar

av is......

 

 

 

 




Fri vers av ResenärGenomLivet VIP
Läst 338 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2013-03-29 18:28



Bookmark and Share


  Lollitta VIP
Himlens tårar fryser till is




Perfekt
2013-04-13

  Siggesdotter
Du skriver här en stark och viktig text om en kärlek som övervann det mörkaste mörker och avgick med seger! Ett bortglömt offer i vår sekulariserade värld! Tack!
2013-03-31

    Ken Cassel
Fint vännen! :)

Men jag som trodde att det var helvetet som frös till is

Kramar..
2013-03-31

    ej medlem längre
Vacker..stark text...
2013-03-31

  Ole Sunnerfjell
Ja, tyvärr har budskapet drunknat i oförklarlig politik och materia.
2013-03-30

  Bo Himmelsbåge
Så, sant, så sant ...! Det är så lätt att glömma den som gav sitt liv för världens frälsning ...! ... hoppas att vi kan smälta dessa tårar i våra hjärtan och jublande sjunga Halleluja imorgon när Jesus återuppstår ...! ... och sjungande gå ut med hans Käleksbudskap för mänsklighetens räddning ...! kramar...!
2013-03-30

  Chawa VIP
Starka ord...bra formulerat!
2013-03-30

  anits VIP
En stark text som griper tag
2013-03-30

  Lars Hedlin
Djup och fin
2013-03-30

  Bibbi VIP
Griper tag.
2013-03-30

  Federico Romano
Den tränger in.. Bra..
2013-03-29

  M M Mannheim VIP
Men du och jag minns och gråter varma tårar efter Han som denna dag tog på sig vår synd, vår smärta. Fin inspiration denna långfredag.
2013-03-29

    ej medlem längre
Den tycker jag om!
/A.M
2013-03-29

  Marianne Räf
Ja, det är verkligen en isande
kall långfredag i detta år.
2013-03-29

    ej medlem längre
Vackra ord i mollstämning.
2013-03-29

  SatansSon VIP
det bvisste jag inte att du intresserade dig för jesus öden och äventyr...
2013-03-29

    ej medlem längre
Starka och tunga ord, vackert formade.
2013-03-29

  Anya VIP
Vemodsstarkt!
2013-03-29
  > Nästa text
< Föregående

ResenärGenomLivet
ResenärGenomLivet VIP