Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grobar

 

 

Rädd är jag inte när tunet klär sig dimma

 

omhuldad tar jag mig stora steg och

tankarna har sitt universum, stort och osårbart

 

finner vila, däri.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-31 20:41



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
så vackergivande
är dina ord
2013-04-05

    ej medlem längre
SPA för själen
2013-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP