Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med all min kärlek i stora volymer.


Till.Kära

 

 

Jag vet inte om du tänkte att solen skulle rita färgglada fjädrar, just nu.

 

om inte annars så har jag dem tecknade åt dig,

hjärtan gör så.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-03-31 21:27



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
sant
2013-04-05

    ej medlem längre
Mycket fin text, tack!
2013-04-01

  ULJO
Vilken underbar text
2013-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP