Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allt det här har hänt mig....



Vet du hur ont det gör att få shampo i ögat?

Vet du hur ont det gör
att få shampo i ögat?


Vet du hur ont det gör
att råka slå på tummen
när man hamrar?


Vet du hur ont det gör
att trilla med cykeln
och skada svanskotan?


Vet du hur ont det gör
att få en pinne instucken
två centimeter in i knävecket?


Vet du hur ont det gör
att få hjärtat krossat?




Fri vers av Missi VIP
Läst 680 gånger
Publicerad 2006-02-25 11:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
har hänt mig med förutom att jag körde in i en stolpe med huvudet före på min cyckel annars likadant^^

men ja hjärtat smärtar mest, bra skrivet (:
2009-04-02

    NoMi F
Ja det gör ont, jag vet
Fint skrivet
2006-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon